Elk project wordt steeds nauwkeurig onder de loep genomen en kan van A tot Z worden uitgewerkt. Niet alleen de leefruimte en de keuken, maar eveneens de totaalinrichting van uw woning of de inrichting van kapsalons, kantoor-of retailprojecten neem ik voor mijn rekening.

Bij de aanvang van een ontwerp vind ik een plaatsbezoek noodzakelijk, om een juiste perceptie te krijgen van de natuurlijke lichtinval en een inschatting van de omgeving. Het fysieke gevoel van de ruimte waarnemen, ervaar ik als essentieel voor een harmonieus ontwerp.

In een eerste fase wordt een schetsontwerp uitgewerkt op basis van het programma van eisen. De presentatie van het ontwerp gebeurt aan de hand van grondplannen, schetsen en sfeerbeelden.

Zodra er keuzes zijn gemaakt, wordt een definitief ontwerp opgemaakt, dwz grondplannen, aanzichten, schetsen en eventueel 3D beelden.

Vervolgens neem ik de praktische opvolging van een project in handen. Op basis van het aanbestedingsdossier zoek ik voor u de geschikte aannemers.

Tijdens de werken organiseer ik op regelmatige basis een werfvergadering ter plaatse, waarvan telkens een verslag wordt opgemaakt.